Het huis "INOXIA".
 
 Start 
 Homepage 
 Het huis INOXIA 
 Het weer 
 Het eiland Naxos 
 Stranden 
 Reisinformatie 
 Boekingsinformatie 
 Gastenboek 
 Foto album Naxos 
 
 

Entree en uitzicht


Het 4(5) persoons huis ( 55m² )bouwj.2002 met 200m² tuin ligt in een rustige woonomgeving en beschikt over een eigen parkeerplaats.
Ook ideaal voor 2 bevriende families: een tweede huis huren in onze straat behoort tot de mogelijkheden. Op uw verzoek kunnen wij hierin bemiddelen.


De woonkamer.


Vanaf het terras loop je direct de woonkamer binnen. Het is eventueel mogelijk hier een vijfde persoon te laten slapen. In de gezellige zithoek staat een Radio, CD/DVD speler en een flatscreen televisie met satellietontvanger(FreeToAir). Optioneel kunt U aangeven of U ook alle Nederlandstalige televisie- en radiozenders wilt te ontvangen. Een plafondventilator kan op warme dagen aan verkoeling bijdragen. Optioneel is het gebruik van de klimaatinstallatie (koelen of verwarmen van de woonkamer en de 2 slaapkamers)in ons huis mogelijk. Hiervoor rekenen wij 0,25 Euro/Kw verbruikte energie.De Badkamer.


De badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan, een toillet, een wastafel met spiegelkast en een haarföhn. Tevens staat hier voor ieders gemak een wasmachine.De keuken.


De zeer uitgebreide keukeninventaris is uitgerust voor dagelijks gebruik. De keuken is ingericht met 2 kookplaten, een koelkast en een oven met 2 kookplaten welke eventueel ook buiten op het terras kan worden gebruikt.Het met riet overdekte terras.


In de ochtend en middaguren heeft het overdekte terras schaduw. Bijna iedere avond kan men vanaf het terras genieten van de ondergaande zon.


De bloementuin en terras.


Vanaf de terrassen kan men genieten van de bloementuin en de steeds wisselende vergezichten over het land,de Egeïse zee en het nabij gelegen eiland Paros.Slaapkamer 1.

Slaapkamer 2.
Via een wit marmeren trap komt men op de vide waar zich slaapkamer 1 bevindt. Slaapkamer 2 is gelegen op de begane grond en is iets kleiner. Slaapkamer 1 is voorzien van een roaal 2 persoons bed en slaapkamer 2 is voorzien van 2 eenpersoonsbedden welke als een dubbelbed staan opgesteld. Beide slaapkamers hebben een ruime hang/legkast en 2 nachtkastjes.

Beide slaapkamers zijn uitgerust met een plafondventilator. Optioneel is het gebruik van de klimaatinstallatie mogelijk.

Stel een vraag of reserveer INOXIA


vorige pagina   begin pagina   volgende pagina