De reis naar Naxos.
 Start
 Homepage
Het huis INOXIA
Het weer
Het eiland Naxos
Stranden
Reisinformatie
Boekingsinformatie
Gastenboek
 Foto album Naxos 
 

Aankomst van een highspeed ferry.


Dagelijks kan men van Schiphol en Brussel naar Athene vliegen. Men kan dit zelf reserveren via internet. Olympic Air
De snelste en misschien ook de goedkoopste manier is een vlucht Brussel - Athene ( 3.15 uur ) te boeken. Brussels Airlines
Deze luchtvaartmaatschappij vliegt ook dagelijks tussen Brussel en Athene. Binnen enkele minuten weet je op INTERNET prijs van het ticket.
Ga rustig op hun site en kijk hoe het werkt. Voor de laatste fase "boeken" kun je gewoon afbreken als je nog niet wilt reserveren.
Wanneer het reisprogramma zeer vroeg bekend is, is het mogelijk om via internet Olympic Air een reservering voor een binnenlandse vlucht van Athene naar Naxos te boeken.
Voor lokale vluchten Athene - Naxos in Juli en Augustus moet men ruim van te voren de tickets bestellen.

Er zijn ook andere mogelijkheden om naar Naxos te reizen. Op het vliegveld van Athene neem je de bus naar de haven Piraeus. Deze bus rijdt dag en nacht 3-5x per uur. Vanuit Piraeus varen iedere dag meerdere veerboten ( ferries ) en high-speedboten naar Naxos. Reisduur 3 tot 6 uur. Prijs 25,- tot 55,- enkel reis. Kinderen krijgen korting. Voor het uitzoeken van de vertrektijden van de ferry's is de http://www.gtp.gr site zeer geschikt. Geef Piraeus en Naxos in en een lijst met beschikbare ferry's en hun vertrektijden verschijnt hier.
Een andere mogelijkheid is een rechtstreekse (camping)vlucht vanuit Amsterdam, Brussel of Dusseldorf naar het vulkaaneiland Santorini ( 3 u en 20 minuten )via een reisbureau te boeken. Hier neem je de veerboot naar Naxos. Toets voor het boeken wel of er een goede aansluiting is met een veerboot. Reisduur 2 uur.
Naar Kreta vliegen is ook een mogelijkheid ( 3.30 uur ). Ook hier neem je de veerboot naar Naxos. Reisduur 4.15 uur.


Vissersboten in de haven van Naxos.


Stel een vraag of reserveer INOXIA


volgende pagina   begin pagina   volgende pagina